Ekoleveransen

Samordnade direktleveranser

Vi har nu skapat möjligheten för effektivare leveranser till dagligvaruhandeln genom samordnade direktleveranser av flera ekologiska varumärken.

Ekoleveransen är en ny grossist som arbetar med samordnade direktleveranser mot butiker inom dagligvaruhandeln. Ekologiska Säljbolaget har funnits i snart 12 år och tillsammans med Alt Grönt som är en etablerad grossist mot storkök lanserade vi 2020 Ekoleveransen. Genom att samla flera ekologiska varumärken på ett ställe blir det lättare för butiker att bredda sitt ekologiska sortiment då det annars krävs stora volymer för att nå fraktfri gräns vid leveranser från respektive varumärke.

Genom att samla flera ekologiska varumärken på samma order och leverans förenklar Ekoleveransen butikernas betalnings, beställnings- och orderflöde vid inköp från mindre samt unika varumärken.

Med ekoleveransen blir det en order, en leverans och en faktura.

Kontakta oss för mer info oder@ekoleveransen.se 08-410 777 10 eller lägg din order direkt via Stockfiller!

Om Ekoleveransen

Ekoleveransen ger effektivare leveranser till DVH genom samordnade direktleveranser av flera ekologiska varumärken. Vi erbjuder ett sortiment bestående av 94% ekologiska produkter och levererar över hela landet.

Gräns för fraktfri leverans: 

Stockholm 3 000kr, övriga landet 4 500kr.

Varumärken

Vårt sortiment består av flera ekologiska varumärken som inte är centralt listade.

Portföljen består av följande varumärken:

Saltå Kvarn

Ekologiska och KRAV-märkta produkter med ett brett sortiment som med allt från mjöl, ris, juice, olivolja till snacks och torkad frukt.

Nordisk Råvara

Från gråärt och gotlandslins till lupinbönor och quinoa framgår det på varje förpackning vem, vilket fält det kommer från, hur det producerats och varför det smakar så gott. Alla produkter är ekologiska och KRAV-märkta.

Torfolk Gård 

Ett familjeägt företag med den huvudsakliga verksamheten inom sylt, saft och marmeladtillverkning men odlar även grönsaker på friland.

Dava Foods

Hampa - en växtbaserad proteinkälla. Matchar proteinhalt i kött och fisk. Det finns skalade hampafrön, rostade hampafrön och hampamjöl.