Uppdragsgivare

Gemensam värdegrund är vår nyckel till framgång!

Vi samarbetar med uppdragsgivare där de minsta är nästintill nystartade och de största har funnits i flera år. Vilka produkter våra uppdragsgivare erbjuder varierar också vilket bidrar till en bred produktportfölj där vi alltid kan erbjuda våra kunder flera alternativ.

Inför ett nytt uppdrag är det viktigt att vi delar värdegrund och strävar mot samma mål – att göra skillnad!

Saltå Kvarn

Vad naturen ger och inget annat.

Sedan starten 1964 har Saltå kvarn arbetat med ekologiska- och KRAV-märkta livsmedel. Det började med brödbak i en liten källare och en egen kvarn. Idag hittar du även ris, juice, pasta, olivolja, bönor, torkad frukt, nötter, glutenfria produkter och mycket mer i deras sortiment. Ekologiskt smakar mer! Alla Saltå Kvarns produkter kommer från ekologiska jordbruk. Odlingen och förädlingen av råvarorna sker på ett naturligt och varsamt sätt, vilket bidrar till att slutprodukten smakar så mycket mer!

http://saltakvarn.se/

galleri/saltaa-logo

YiPin

Vi är YiPin – tofun från Sverige 

YiPin är ett familjeföretag som började sin resa 1998 när de kom till Sverige hela vägen från Beijing. Baserat på ett recept som gått i arv hos familjen började de tillverka egen tofu hemma i köket och varje person som smakade ville ha mer.

Idag sker tillverkningen i en fabrik i Vallentuna och sortimentet består av både smaksatt och naturell tofu där färska ingredienser från väst möter tillverkningskonsten från öst. Yi Pin betyder högsta kvalitet vilket varumärket uppfyller genom att erbjuda proteinrika, ekologiska tofu-produkter.

http://yipin.se/

galleri/logga-dvh

Grön Ko

Hållbarhet från gård till gaffel

Det som började som en passion för god mat utan hemligheter har växt till Grön Ko Café & Saluhall i Värmlandsbro och deras egna kök beläget i Karlstad. I Karlstad tillagas färdigmat förhand med naturliga råvaror från deras ekologiska gård i Mässvik, granngårdar eller noga utvalda producenter. Med en unik förpackning som bevarar smak och näring gör Grön Ko det enkelt att äta en vällagad måltid utan tillsatser och konserveringsmedel.

http://gronko.se/

galleri/gk-massvik-gard-logga-btransparent-fbrun-tsvart

Falköpings Mejeri

Hela Sveriges grillost

Vi välkomnar Falköpings Mejeris nytillskott som är en svensk ekologisk grillost med sydeuropeiska influenser. Passar lika bra att både grilla och steka som tillsammans med en fräsch sallad.

Falköpings Mejeri är en ekonomisk förening som ägs av ca 200 lantbrukare. Med mjölkråvara som är 100% från Sverige värnar Falköpings mejeri om ursprunget och tar hänsyn till samhället, naturen och framtida generationer. 

http://falkopingsmejeri.se/

galleri/1620819597_falkoeping-logo

Magnihill

Här spirar matglädjen!

Magnihill ligger i Skåne och är ett svenskt familjeföretag sedan 1957.Vi odlar, producerar och importerar frysta produkter från växtriket. I nära samarbete med våra producenter, i Sverige och i andra länder, tar vi fram produkter med fokus på ekologiskt och bekvämt. 

Magnihill drivs och ägs av familjen Pehrsson-Almgren. Wiveca P. Almgren, vd för bolaget, driver idag sin pappas dröm vidare i form av en modern produktionsanläggning för förädlade råvaror från växtriket. Magnihill levererar sina produkter både i Sverige och utomlands. Sedan år 2000 har Magnihill en avdelning i Danmark.

https://magnihill.se/

galleri/magnihill

Nordisk Råvara

Vi öppnar dörren till Sveriges nya matkultur

Tillsammans med Nordisk Råvara drivs vi av övertygelsen att vi ska odla mer av det vi själva äter. Genom samarbete med odlare runtom i Sverige tar vi klivet in i en ny svensk matkultur med traditionella och otraditionella grödor odlade på ett skonsamt sätt.

Nordisk Råvara erbjuder allt från gråärt och gotlandslins till lupinbönor och quinoa där det på varje förpackning framgår vem, vilket fält det kommer från, hur det producerats och varför det smakar så gott.

https://nordiskravara.se/

galleri/ug-nordisk-raavara

This Is Nuts

This Is Nuts är en uppdragsgivare som gillar - utmaningar, är autentiska, älskar att äta gott och leva riktigt hälsosamt

This Is Nuts grundades 2012 av Ranja Maria Vardali, en personlig tränare och entreprenör som har sitt ursprung i de jämtländska skogarna men numera bor i Stockholm. Det var Ranjas passion för nutrition och personlig hälsa som inspirerade henne till att starta ett företag som skulle göra hälsosamma, naturliga snacks lättare att få tag på.

This Is Nuts har ett brett utbud av högkvalitativa nötter, hälsosamma snacks och naturgodis utan onödiga tillsatser. De säljer också goda basprodukter som mandelmjöl och kokosolja. Deras nötter är genuint torrostade utan olja, en metod som har sitt ursprung i forntida Mellanöstern. Den här patenterade tekniken ger deras nötter en unik, autentisk smak. Deras naturgodis är doppat i den finaste svenska chokladen och alla våra produkter sorteras och packas för hand i Sverige. Dessutom använder de alltid hela, obehandlade ingredienser av högsta kvalitet. 

http://thisisnuts.se

galleri/this-is-nuts

DAVA Foods

Ekologiska ägg & hampaprodukter

DAVA Foods erbjuder fantastiska ägg från eko höns och hampaprodukter - en växtbaserad proteinkälla. 

Historian går tillbaka till 1982, då grundaren Håkan Andersson etablerade företaget "Svenska Lantägg" på Hassle-Säby gård utanför Mariestad i Västergötland. Den första leveransen av äggprodukter skickades från den nybyggda produktionsanläggningen i Skara 1987, där produktionsanläggningen och packeriet idag är förenade.

DAVA Foods Sveriges anläggningar är certifierade enligt IFS, ISO 14001 och KRAV.

http://davafoods.se

galleri/dava-logga