Dagligvaruhandeln

Daglig-varuhandeln

Vi vill vara den självklara säljpartnern för ekologiska och hållbara företag

Våra marknader och arbetssätt

Vår säljkår för dagligvaruhandeln består av en säljchef och sju säljare som jobbar rikstäckande hela vägen från Skåne till Norrland. Vi delar in året i fyra säljcyklar där vi genomför omkring 850 unika kundbesök per säljcykel. Tillsammans med merchandisers som regelbundet besöker butiker säkerställer vi sortimentet genom att bygga distribution, genomföra kampanjer, exponeringar och aktiviteter i butik.

Gemensamt för oss alla är att vi brinner för ekologisk och hållbar mat där vi tillsammans med butikerna skapar lösningar som tillgängliggör våra uppdragsgivares produkter. Att upprätthålla en god relation med våra kunder och skapa möjligheter för varje varumärke är vår högsta prioritet!

Våra uppdrag

Vi samarbetar med uppdragsgivare där de minsta är nästintill nystartade och de största har funnits i flera år. Vilka produkter våra uppdragsgivare erbjuder varierar också vilket bidrar till en bred produktportfölj där vi alltid kan erbjuda våra kunder flera alternativ.

Merchandising

Inom dagligvaruhandeln erbjuder vi även butiksplock där våra merchandisers arbetar på egna distrikt och besöker butiker regelbundet över hela landet. Arbetet innebär att beställa, plocka upp och sköta underhållet för våra direktleveranser i butik men vi hjälper även till med skyltning och andra uppgifter. Vi är vana vid uppdrag som varierar både i tid och omfattning och genom att vi regelbundet besöker butiker bygger vi långsiktiga relationer med våra kunder. Tillsammans med säljkåren skapar vi möjligheter att genomföra kampanjer och aktiviteter i butik vilket tillgängliggör våra uppdragsgivares produkter. 

Direktleveranser

Ekoleveransen är vår egen grossist som samordnar direktleveranser för butiker. Genom att samla flera varumärken erbjuder vi våra kunder ett unikt sortiment av ekologiska och hållbara produkter som samlas på en order, en leverans och en faktura

Hitta din säljare