OM OSS

Vi ska alltid vara engagerade, långsiktiga och hållbara

Vi hjälper företag att växa

Med en bred erfarenhet och kunskap handlar vårt främsta arbete om att säkerställa att våra uppdragsgivares produkter finns i sortimentet oavsett om det är en butik, skola, café eller restaurang. När distributionen är på plats ser vi till att främja användandet och öka synligheten av produkterna med hjälp av kampanjer, exponeringar och aktiviteter.

Vi skräddarsyr lösningar för varje kund med allt från att informera om produkter och tillagning till genomförande av uppseendeväckande exponeringar och aktiviteter i butik.

Genom att presentera flera av våra uppdragsgivares produkter tillsammans under demonstrationer eller mässor kan vi även skapa nya möjligheter och relationer för att främja våra varumärken ytterligare.

Varje projekt följs noggrant upp där vi utvärderar resultatet och vilken utveckling det medfört för att säkerställa att vi jobbar i rätt riktning

– lyfter våra uppdragsgivare till nya nivåer för att öka användandet av ekologisk och hållbar mat.

Dagligvaruhandeln

Daglig-varuhandeln

Vår säljkår för dagligvaruhandeln består av en säljchef och sju säljare som jobbar rikstäckande hela vägen från Skåne till Norrland. Vi delar in året i fyra säljcyklar där vi genomför omkring 850 unika kundbesök per säljcykel. Tillsammans med merchandisers som regelbundet besöker butiker säkerställer vi sortimentet genom att bygga distribution, genomföra kampanjer, exponeringar och aktiviteter i butik.

Gemensamt för oss alla är att vi brinner för ekologisk och hållbar mat där vi tillsammans med butikerna skapar lösningar som tillgängliggör våra uppdragsgivares produkter. Att upprätthålla en god relation med våra kunder och skapa möjligheter för varje varumärke är vår högsta prioritet!

Foodservice

Med gedigen kunskap erfarenhet inom storköksmarknaden och har vi arbetat mot foodservice sedan 2015. Vårt foodserviceteam består av en försäljningschef, fem key account managers (3 i Sverige och 2 i Danmark) och försäljningschef som bearbetar bland annat kommuner, caféer och restauranger som vill utveckla sitt arbete med ekologiska och hållbara produkter. Inom foodservice hanterar vi även anbudsförfrågningar och genomför analyser av marknaden för att följa trender och nya möjligheter för våra uppdragsgivare.

Självklart är vi uppdaterade om det senaste inom hållbarhet och aktuella trender där vi gärna delar med oss av vår kunskap inom ekologi, miljö, mat och kvalité. Vi anordnar även kurser i matlagning där vi lär ut om våra produkter och inspirerar våra kunder både i stort och smått.

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta vad vi kan göra för dig!

Ekoleveransen

Ekoleveransen är vår egen grossist som förenklar direktleveranser för butiker inom dagligvaruhandeln. Vi lanserade Ekoleveransen 2020 i ett samarbete mellan Ekologiska Säljbolaget och Alt Grönt som är en etablerad grossist mot storkök. Genom att samla flera varumärken på ett ställe blir det lättare för butiker att bredda sitt sortiment av ekologiska och hållbara produkter då det annars krävs stora volymer för att nå fraktfri gräns vid leveranser från respektive varumärke. Med Ekoleveransen blir det en order, en leverans och en faktura.

Våra uppdrag

Projekt

Förutom vår säljbearbetning av kunder inom dagligvaruhandeln och foodservice utför vi andra uppdrag och projekt i olika omfattning. Vi hjälper gärna till med konceptuppbyggnad, telemarketing, undersökningar i butik, marknadsföring och konsultuppdrag.

Fråga oss så berättar vi mer!