Nothing Fishy

Nothing F!shy är det självklara valet för fiskälskare som väljer bort fisk. Deras produkter skapades av medvetna matälskare för medvetna matälskare.

Nothing Fishy

Nothing F!shy är det självklara valet för fiskälskare som väljer bort fisk. Deras produkter skapades av medvetna matälskare för medvetna matälskare. Varje tugga är en tugga för ett friskare hav och ger dig den goda och genuina smaken av finaste torsk, tillsammans med ett gott samvete – eftersom fisken får simma kvar i havet.

🐟 Växtbaserade fiskalternativ
Nothing F!shy erbjuder goda, lättlagade och näringsrika fiskalternativ som är gjorda på alger och vete. Svensktillverkade, växtbaserade och vitaminberikade produkter som smakar, känns och ser ut som riktig panerad fisk.

🌱 Hållbarhet och medvetna val
Genom att låta fisken fortsätta simma i havet främjar Nothing F!shy ett friskare hav och en hållbar matproduktion. De strävar efter att underlätta för konsumenter att göra bättre, smartare och mer medvetna matval.

😋 God smak och ärlighet:
Fokus på att erbjuda växtbaserade produkter med en god och naturlig smak, samtidigt som de värdesätter ärlighet och trovärdighet i sina affärer och produktutveckling.

👩🏼‍🍳 Matomställning och engagemang:
Grundarna Ola & Jared är passionerade kockar och matälskare som brinner för matomställning och att erbjuda alternativ som är bra både för konsumenter och för planeten, utan att kompromissa med smak eller näringsinnehåll.